Jomfruturen!

IMG_20130123_071801

Klarte til slutt ikke å vente lenger på at snøen skulle lande i Bodø, så jeg og Kine tok turen over grensa for årets første bakkebesøk.

Det hele startet ganske impulsivt. Vi kastet oss i bilen en fredagskveld midt i januar og kjørte til Jackvik i Sverige. Besteforeldrene mine har hytte der så det var greit å hive seg rundt å dra i full fart.

Etter noen herlige timer med jentetur i bilen kom vi frem til winterwonderland. Her var det midt på natten og iskaldt! Men snø!! I massevis! Så mye at vi ikke kunne kjøre frem til hytta engang. Jeg hadde glemt nøkkelen for å låse bilen så det ble noen turer frem og tilbake med basing for å få med alt utstyret og bagasjen inn til hytta. Siste turen var vi gode og varme og løp ut i ullundertøyet for å få inn det siste lasset. Da hørte vi plutselig et «klikk» i døra, og låsen var smellt igjen…

Min første reaksjon når sånne ting skjer er hysterisk latterkrampe. Kine derimot så for seg en lang og kald natt og sto lengselfullt og så inn i vinduet der nøkkelen lå på bordet. «så nært, men allikevel sååå langt unna..»

Noen timer (i ullundertøy og 20 blå) senere hadde vi klart å finne den eneste personen i verden med reservenøkkel til hytta, og kunne endelig gå inn i varmen for å feire! God start på turen :)

IMG_20130122_225954

Men så over på det virkelige eventyret denne helga, Galtisbakken! Vi dro lørdagsmorgen ivrige avgårde til Galtis. Best å bruke sulten på snøen et sted hvor vi fikk lekt oss litt mer enn begynnerbakken i Jackvik. Her var det helt fenomenale forhold, nydelig sol og ikke noe vind. Kine kjørte twintip og jeg har fått meg brett så dette var jomfruturen.

IMG_20130112_232945

IMG_20130207_164315

Litt fall første gangen, men etterhvert ble det så gøy at jeg ikke kjente syra i lårene! Ble helt frelst av brettkjøring!

En afterski senere var vi klar igjen søndagsmorgen. Vi dro i Jackvikbakken som ikke var like imponerende som Galtis dagen før. Sola strakk ikke til over fjellet og det var ikke like mye snø her. Uansett ble det noen fine nedkjøringer før vi tok kvelden og dro hjem.

Bildene snakker for seg selv: Halleluja Amen!!

IMG_20130207_164207

Reklamer
Bilde | Dette innlegget ble publisert i Usortert. Bokmerk permalenken.

Ka du si?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s